RENDSZER ÜZEMELTETÉS

 

- RENDSZERGAZDAI SZOLGÁLTATÁSOK

Napjaink egyik fő kihívása az informatikai alaprendszerek napi szintű gazdaságos, költséghatékony üzemeltetése.

Informatikai rendszer mérnöki tervezése:

Nagy hangsúlyt fektetünk olyan rendszergazdai szolgáltatás nyújtására, ahol mérnökeink felhasználóbarát módon, türelemmel, oldják meg a kollégák problémáit, melyek a napi munkavégzés során felmerülnek.

Informatikai rendszer folyamatos üzemeltetése:

Üzemeltetési szerződés keretében hatékonyan, az üzletmenethez elvárt rendelkezésre állási idővel vállaljuk az Önök cégméretéhez leginkább illeszkedő infrastruktúra kiépítését, és üzemeltetését, vagy egy meglévő rendszer optimalizálását, és támogatását.

Számos partnerünk választotta már szolgáltatásaink ezen formáját, támaszkodva mérnökeink emberközeli, széles körű tapasztalattal rendelkező munkavégzésére.

 

 

 

- ESETI JAVÍTÁS

Hardverek fizikai javítása: monitorok, számítógépek, laptopok, nyomtatók és egyéb informaitkai eszközök javítása.

Softweres  problémák elhárítása: operációs rendszer problémák, driver problémák, hálózati meghibásodások javítása, irodai softwerek telepítése és támogatása.

Amennyiben Ön még nem szerződött partnerünk, de belefutott valamely olyan problémába, amellyel nem tud kihez fordulni, tegyen egy próbát velünk.

Szakértő kollégáink tudásbázisára támaszkodva jó eséllyel orvosoljuk az Ön irodájában felmerült hibajelenséget.

Tanácsadással állunk rendelkezésre a jövőbeni hatékonyság növeléséhez, és a korszerű, hatékony munkavégzéshez.

 

 

 

- IMAC (INSTALL-MOVE-ADD-CHANGE) SZOLGÁLTATÁSOK - MEGLÉVŐ INFORMATIKAI ESZKÖZPARK MOZGATÁSA ÉS ÚJRATELEPÍTÉSE

Előfordult már önnel, hogy a saját informatikai csapat nem tudta ellátni a feladatát, mert a problémák időben tüskeszerűen jelentkeztek?

Legyen szó akár költözésről, informatikai eszközök szakszerű mozgatásáról, tárolásáról, újbóli üzembe helyezéséről, csapatunk felkészülten oldja meg ezeket a feladatokat.

Számos partnerünk igényli ezen szolgáltatásainkat akkor, amikor saját kapacitása nem elegendő egy-egy felmerülő tevékenység ellátásához, vagy egyszerűen csak túl drága a kollégák ideje ahhoz, hogy anyagmozgatással töltsék azt, és eszközeinek fizikai supportját is szeretné szakértő kezekben tudni.

 

A fenti szolgáltatások bármelyikével kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén:
<-> KAPCSOLAT <->

Kérje ingyenes konzultációnkat


Név:*
Telefonszám:
-
E-mail:*
Igazoló kód (A bejelentés elküldésével elfogadja Adatvédelmi tájékoztatónkat, amit a láblécben lévő Süti Beállítások részben olvashat el.):

Partnereink