Név Beosztás Telefon E-mail
 Déri Péter Ügyvezető igazgató    
 Kecskés Tamás Ügyvezető igazgatóhelyettes 06-1-345-1519 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Tóth Károly Kereskedelmi igazgató 06-1-345-1515 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Egry László Logisztikai vezető 06-1-345-1512 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Mészáros Csaba Informatikai vezető   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Pósfai Barnabás Informatikus   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Kovács Gábor Informatikus   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Schneider Ágnes Adminisztrációs vezető 06-1-345-1516 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Kárpáti Mariann Pénzügyi asszisztens 06-1-345-1511 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Kis-Berkes Péter Vevőszolgálati vezető 06-1-345-1510 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Mátrai László Szerviztechnikus    
 Farkas Gábor Szerviztechnikus    
 Pogácsás György Kereskedelmi konzultáns 06-1-345-1513 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Partnereink